14 september 2013
14:00

Nynäshamns IF

Referat: Västerhaninge IF - Nynäshamns IF

Viktig match på Hanveden både för att hålla serien vid liv och för det snöpliga poängtappet vid vårens drabbning. Västerhaninge fick en smakstart. Redan i den 3:e minuten en hörna som Packe kan knoppa in, Mohammed stod för passningen. Västerhaninge kontrollerade spelet, Nynäs skapade en del halvchanser men den för dagen utmärkte Jimmy Engström i VIF målet höll rent.
Andra halvlek började som den första. I den 47:e återigen en hörna där VIFs notoriske målskytt Srecko Balorda knoppade in bollen stenhårt till 2-0 denna gång var det Adam Strand som var hörnläggare. Om det kändes kontrollerat i första halvlek så var det nu kassaskåps säkert. Västerhaninge låg rätt i positionerna och tillät inte Nynäs att komma till några riktigt farliga chanser.
3-0 kom i den 58:e Semlan slår en diagonalboll från höger, Adam Strand hoppar över bollen som går fram till Mohammed som skurit in från sin vänsterkant. Mahammed tar med sig bollen rundar Nynäskeepern och rullar in bollen i det öppna målet. Matchen är över.
En väl genomförd match där hela laget drog åt samma håll, riktigt roligt att se. Västerhaninge blir bara starkare och starkare ju längre säsongen lider.
Statistik från matchen: Avslut: VIF 13 NIF 13. Avslut på mål: VIF 11 NIF 9. Hörnor VIF 6 NIF 6